Over downpipes gle 63 amg

Wiki Article

Dit vervangen aangaande de downpipe is ons handige afwisseling. Een RVS downpipe maakt een doorstroming lekkerder, wat zorgt voor snellere prestaties over de auto.

copyright keuringseisen staan hier los met, de downpipes betreffende racekatalysator wensen vanwege een passende uitstoot.

Een downpipe kan zijn een uitlaatcomponent het een prestaties van uw wagen verbetert door een luchtdoorlaat te vergroten. Voor Keys Customs leveren wij hoogwaardige RVS downpipes die een turbo sneller laten werken, meer vermogen en koppel bezorgen, en ons sportiever geluid melden.

Zo kun je ervoor kiezen om dit vermogen met een auto aan te passen via een motorfiets te chiptunen, de luchtdoorlaat verminderen door ons overige katalysator te posten of een downpipe te inrichten teneinde het geluid van de wagen harder te vervaardigen. In die blog kunnen we dit beschikken over over het installeren over ons downpipe.

Ons catless downpipe verbetert een turborespons en levert meer vermogen en koppel via een katalysator en het roetfilter te verwijderen. Waarschuwingsmeldingen mogen geraken opgelost met ons Lambda Cheater of via chiptuning, veelal gebruikt bij Stage 2 chiptuning.

Een meeste lieden kennen misschien als dit uitlaatspruitstuk, die zit op de motor en vormt dit eerste deel aangaande een uitlaat. Het uitlaatspruitstuk zorgt wegens de afvoer met het lucht-brandstofmengsel uit een cilinders.

The technical storage or access kan zijn necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user. Statistics Statistics

Indien u uw wagen krachtiger wilt vervaardigen, kan u de downpipe vervangen. Het zorgt ervoor het uw auto sterker en luider is.

Ons downpipe bevind zichzelf direct op een turbo en vormt het allereerste gedeelte betreffende uw uitlaat. Bij wagen’s zonder turbo verzorgt dit spruitstuk een luchtafvoer uit de cilinders. Voor moderne auto’s betreffende turbo heeft ons downpipe ons vergelijkbaar streven. Turbo’s werken immers met een hand aangaande uitlaatgassen, welke ons wiel in een turbo laten draaien. Dit wiel zorgt daar vervolgens vanwege dat daar eerder en meer koude lucht naar de motorfiets zal.

Het mag immers overduidelijk zijn dat er voor dit aanbrengen met het onderdeel meer komt gluren vervolgens enig het ertussen schroeven betreffende ons stuk pijp. Jouw wilt tenslotte vermijden dat de wagen onverhoopt in noodloop schakelt.

Onze sportkatalysatoren en downpipes bestaan ontworpen teneinde dit vermogen en koppel aangaande je auto te hernieuwen, waardoor je op de straat dat extra duwtje in een rug hebt. Onze check here downpipes hebben ons grotere diameter dan een standaard uitlaatpijpen, hetgeen de uitlaatgassenstroom verbetert en alsnog verdere kracht toevoegt aan jouw wagen.

Een downpipes betreffende Bull-X zijn vervaardigd uit hoogwaardig T304 RVS. Een bocht na de turbo kan zijn bij een meeste downpipes met een gegoten deel RVS. Het zorgt voor een snellere doorstroming en hogere temperatuursbestendigheid.

Een downpipe met sportkatalysatoren kan zijn dit beste aangaande beide werelden. Ons sportkat bezit een veel snellere flow vervolgens een standaard katalysator en zet de gevaarlijke stoffen teneinde in ongevaarlijk stoffen.

Dit heerlijke antwoord kan zijn NEE. Het wijzigen betreffende een perserij emissiesystemen vanzelf garandeert u dan ook niet zal passeren lokale of staat emissies. Zelfs wanneer u dan ook ons high-flow katalysator sommige staten kan niet voorbij het voertuig ingeval dit kan zijn ook niet een OEM-eenheid.

Report this wiki page